Cod COR: 216613

Descriere

Misiunea unui web designer este de a transforma idei, schite sau layout-uri in site-uri web functionale. Totodata, web designer-ul intelege tendintele si standardele actuale, dispozitivele de pe care este accesat site-ul, modul de optimizare al unui site web, vizitatorii si dorintele lor si nu in ultimul rand colegii din echipa.

Invata inca de la prima linie de cod cum sa realizezi site-uri web eficient, cum sa scrii cod reutilizabil si sa oferi performanta prin ceea ce faci. HTML5, CSS3, Bootstrap4, elemente jQuery si PHP, optimizare SEO de baza.

Cursul oferă informațiile de bază despre crearea paginilor web folosind HTML, JavaScript și CSS și este adresat tuturor celor care doresc să înceapă o carieră ca Web Designer sau celor care doresc să învețe modul de creare a paginilor web (atât pentru uz personal cât și pentru activități de natură profesională).

Obiectivul cursului

– Crearea de pagini web simple si complexe
– Standardele W3C
– Design-ul layout-ului si stilizarea folosind CSS
– Interacțiunea cu utilizatorul folosind JavaScript
– Optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO)
– Publicarea site-urilor web pe internet (web hosting, FTP, nume de domeniu, servere DNS)

Structura cursului:

– Analizarea scopului paginii web
– Proiectarea structurii site-ului
– Procesarea imaginilor, crearea de animatii si flash-uri
– Elaborarea de prototipuri
– Realizarea site-ului
– Testarea site-ului
– Publicarea site-ului
– Intretinerea site-ului

Acest curs de web design are o puternica componenta practica, vei invata web design lucrand. Programa noastra are in vedere intreg contexul: viata ta, vizitatorii, clientii, tehnologia si standardele din mediul digital, colegii care pot lucra cu tine sau dupa tine. In 2018 ai nevoie sa te poti descurca singur sau in echipa, sa lucrezi atat pentru Romania cat si pentru Germania, Franta, Canada sau orice alta tara din intreaga lume.

DURATA DE PREGATIRE: 99 ORE
a) pentru pregatire teoretica: 33 ORE : S:7-14-21-28 iulie intre orele 10:00 – 19:00
b) pentru pregatire practica: 66 ORE : L-V 11 zile a cate 6 ore.

Pret curs: 600 lei
Preț redus: 500 lei – * Preț redus pentru elevi, studenți, șomeri

Te poti inscrie aici: https://goo.gl/forms/VOTsSKfGEBSGF2t42

Cursul de Web Design este autorizat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei prin ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari). Cursul ofera certificat de absolvire pentru ocupatia de Designer Pagini Web – Web Design Responsive – cod NC/COR 216613.

1. Ce acte sunt necesare pentru inscriere?
Pentru sustinerea examenului final sunt necesare urmatoarele acte: copie dupa buletin/act de identitate, copie dupa certificatul de nastere, copie dupa certificatul de casatorie (numai in cazul schimbarii numelui), copie dupa ultimul act de studii.

2. Exista alte costuri in afara de costul cursului?
Toate costurile sunt incluse in pretul cursului (suportul de curs, consumabilele, examenul final, eliberarea diplomei). Taxa de examinare este inclusa in pretul cursului.

3. Este necesar laptopul propriu?
Da, la acest curs este necesar sa vii cu laptopul propriu pentru ca vei lucra si acasa. Poti instala si programele Sublime Text (vom scrie cod) si FileZilla (vom transfera fisierele pe server).

4. Sunt necesare cunostinte de web design?
Cursurile de web design sunt structurate pentru a incepe fara cunostinte tehnice, veti invata de la zero lucrand practic. Daca detineti cunostinte HTML, CSS, PHP, Bootstrap este cu atat mai bine, tinem cont de acest lucru.

5. Ofera diploma acreditata ANC?
Da. Cursul este acreditat ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari), specializare Designer Pagini Web, cod NC/COR 216613. Dupa terminarea cursului, se sustine examenul final format din parte teoretica si proiect practic.

6. Cum se plateste acest curs?
Cursul se poate achita integral sau in doua rate, prin transfer bancar sau la orice sucursala Banca Transilvania. Deoarece locurile sunt limitate, doar dupa efectuarea platii se rezerva locul in grupa.


Nota informativa: Cursul este acreditat A.N.C. (Autoritatea Nationala pentru Calificari), documentele necesare participarii la curs fiind:

  • Copie Carte de identitate;
  • Copie Diploma de studii medii (minim liceul cu diploma de Bacalaureat);
  • Copie Certificat de nastere (doar daca pe cartea de identitate nu sunt mentionate prenumele parintilor);
  • Copie Certificat de casatorie (daca numele din Cartea de Identitate nu coincide cu numele din Diploma de Studii).