Formare profesională

Cursurile aflate in portofoliul CREFOP beneficiaza de recunoastere nationala si internationala, fiind autorizate conform standardelor aflate in vigoare de catre autoritatile din domeniu.

Centru de evaluare competențe

Centrul nostru de evaluare si certificare a competentelor profesionale este autorizat sa organizeze procese de evaluare si certificare a competentelor profesionale obtinute pe alte cai decat cele formale. In urma parcurgerii procesului de evaluare, fiecare candidat poate obtine un certificat de competenta care are aceeasi valoare cu un act de studii si care este recunoscut pe piata muncii.

Consiliere profesională

Consilierea profesionala vizeaza integrarea pe piata muncii, fie a persoanelor somere, fie a persoanelor care intentioneaza sa-si schimbe profesia sau spatiul de munca, sau chiar a persoanelor care doresc sa rezolve diferite probleme care apar in cadrul muncii lor.

Educatia este un proces care se deruleaza de-a lungul intregii vieti, iar implicarea activa a fiecaruia dintre noi sprijina demersul de adaptare si armonizare in societatea in care traim ca indivizi, capabili de reusita personala si esentiala autocunoastere.

Competentele noastre, ca echipa, ne transforma intr-o sursa buna de idei inovative si eficiente, ajutandu-ne sa gasim cele mai creative solutii pentru orice provocare. Fie ca este vorba despre formarea profesionala, fie despre evaluarea pe care o realizam prin intermediul centrului nostru de evaluare sau despre consilierea profesionala pe care o punem la dispozitia celor care opteaza pentru aceasta forma de insotire, serviciile noastre sunt inalt calitative, pe masura pregatirii specialistilor din echipa.

Succesul nostru este succesul tuturor celor pe care ii sprijinim in calitate de parteneri in acest drum comun spre reusita.