Consilierea profesionala vizeaza integrarea pe piata muncii, fie a persoanelor somere, fie a persoanelor care intentioneaza sa-si schimbe profesia sau spatiul de munca, sau chiar a persoanelor care doresc sa rezolve diferite probleme care apar in cadrul muncii lor.

Prin intermediul proiectelor noastre am reusit sa asistam persoane aflate in toate categoriile mai sus enumerate, dobandind o bogata experienta de lucru care ne recomanda ca specialisti. Fie ca a fost cazul unei consilieri profesionale individuale, fie ca a fost una desfasurata la nivel de grup, abordarea eclectica si personalizata ne-a facilitat reusita.

Coachingul, Managementul carierei, Consilierea vocationala si orientarea in cariera se diferentiaza din punct de vedere al modalitatii de interventie, specialistii nostri incurajand persoana sa aleaga maniera cea mai potrivita pentru ea de a ajunge la rezultatele dorite.Metodologia si tehnicile folosite urmeaza principiile domeniului larg de consiliere, fara a intra in proceduri de terapie, insa cu rol de facilitare in abordarea problemelor care se coreleaza cu munca si profesia fiecarei persoane.

In centrul oricarei dintre aceste variante sta omul, fiecare metoda avand ca scop o mai buna cunoastere de catre beneficiar aintereselor profesionale si o cat mai buna descoperire a resurselor proprii, facilitand o orientare cat mai eficienta in piata muncii, in drumul spre implinirea si satisfactia profesionala si personala.