2% au devenit 3,5%! Datorită modificărilor legislative, acum poţi redirecţiona 3,5% din impozitul pe venit către Fundația Centrul de Resurse pentru Educație și Formare Profesională. Este FURNIZOR ACREDITAT DE SERVICII SOCIALE, având toate serviciile licenţiate. Poți chiar tu verifica că suntem înregistrați aici (codul fiscal 18906849).

Nu te costă nimic, ci poți transforma banii care s-ar fi dus către bugetul de stat în fapte bune. O dată pe an, ai șansa să contribui la continuarea unor proiecte comunitare importante în județul Bihor. Iar alături de colegi și prieteni să faci bine. Ai timp până în 30 iunie 2020 să ajuți la realizarea unor fapte bune.

 Descarca FORMULARUL 230

*pentru a completa online trebuie să ai aplicația Adobe Reader descarcată

dacă ai avut venituri din salarii/pensii, din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor, dacă pentru acestea din urmă nu ai obligația să depui Declarația Unică. 

 Descarca DECLARATIA UNICA

dacă în 2019 ai avut venituri din activități independente/agricole, drepturi de proprietate intelectuală și cedarea folosinței bunurilor și ai obligația depunerii Declarației Unice.

 COMPLETEAZA

formularul de mână, cu majuscule. Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale. Datele Fundației CREFOP sunt precompletate.

TRIMITE

până la data de 30 iunie 2020, formularul completat și semnat (doar prima pagină) format electronic,  direct către noi, la adresa doneaza@crefop.ro, sau încarcă-l aici, folosind câmpul din partea de jos a paginii.

Suntem recunoscători pentru gestul tău  de aceea putem depune noi formularul la ANAF (Conform ordin ANAF nr.936/2020, publicat in M.Of. nr.325/2020.).

De asemenea dacă dorești poți depune tu documentele la organul fiscal în a cărui rază teritorială ai domiciliul sau la organul fiscal în a cărui rază teritorială se află sursa de venit.

MODALITĂȚI DEPUNERE:

1. depunere personală la ghișeu;
2. trimitere prin poștă cu scrisoare recomandată, cu confirmare de primire;
3. transmitere on-line prin intermediul Spațiului Privat Virtual.

Dacă vrei să fii un adevărat super-erou civic, descarcă formularul precompletat, printează-l în mai multe exemplare și transmite-l colegilor, prietenilor și familiei și încurajează-i să redirecționeze.

După un an de cotizare la stat, suma pe care poți să o direcționezi spre ONG-uri în cadrul Campaniei îți poate părea nesemnificativă, iar deranjul completării Formularului 230, drumul la Administrația Financiară sau la Poștă, prea mare. O zicală veche spune însă că: pic cu pic se face marea. Așa și cu contribuțiile direcționate spre fapte bune.

Pentru că prețuim orice ajutor primit, vă asigurăm că nu vom irosi banii.

Îți multumim.

Încarcă formularul aici: