Centrul de Resurse pentru Educație și Formare Profesională (CREFOP) este o organizație neguvernamentală cu o bogată experiență în domeniul educației și formării profesionale.

Fundația Crefop

A luat nastere in anul 2006 din dorinta de a oferi publicului larg o noua dimensiune, inalt calitativa, a bunelor practici existente in educatia si formarea profesionala din Romania, devenind astfel o parte activa a societatii civile si un partener competent in proiectele implementate impreuna cu alti actori importanti din domeniu.

Misiune

Misiunea noastra este aceea de a creea punti de legatura intre oameni, promovând activ principiile cooperării si accesului nediscriminatoriu la resurse a diversilor factori implicati in viata socio-economica (organisme si organizatii publice, institutii de educatie si formare profesionala, intreprinderi, asociatii profesionale, organizatii non-profit, sindicate, organizatii culturale, etc.) la nivel local, regional, national si international.

Intr-o societate aflata intr-o continua transformare, CREFOP vine in sprijinul vostru prin propunerea unor programe informale de dezvoltare personala si profesionala, a caror utilitate a fost dovedita in timp prin succesul inregistrat in proiectele noastre.
Identificarea nevoilor educationale de formare si crestere personala, in contextul dinamic de dezvoltare, personalizarea programelor prin incurajarea invatarii experientiale si facilitarea acestora prin mijloace din cele mai diverse reprezinta activitatile de baza pe care le realizam cu ajutorul specialistilor nostri.

Echipa

Educatia este un proces care se deruleaza de-a lungul intregii vieti, iar implicarea activa a fiecaruia dintre noi sprijina demersul de adaptare si armonizare in societatea in care traim ca indivizi, capabili de reusita personala si esentiala autocunoastere.

Trasaturile importante ale echipei: increderea in ceilalti si valorizarea lor ca persoane importante prin ele insele, sistemul de valori bine definit si pregatirea profesionala de elita pe care o pune in slujba celorlalti, creaza premizele dezvoltarii si valorificarii potentialului identificat in fiecare.

Competentele noastre ne transforma intr-o sursa buna de idei inovative si eficiente, ajutandu-ne sa gasim cele mai creative solutii pentru orice provocare.

CREFOP își dorește să vină în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră educaționale de formare și creștere personală prin împărtășirea competențelor pe care le deține în varii domenii, susținându-vă activ în procesul de învățare.

Citeste mai mult