Prin intermediul proiectelor noastre am oferit constant participantilor posibilitatea asimilarii si insusirii informatiilor specifice domeniului ales, dobandirii unor abilitati de lucru, precum si terenul necesar probarii si exersarii acestora, conform planului de dezvoltare personal.

Fie ca se opteaza pentru unul dintre programele deja existente in portofoliul nostru, fie ca se doreste o personalizare in intregime a unui program, suntem deshisi si dornici sa le fim alaturi celor care doresc o mai buna intelegere a instrumentelor de lucru, o fixare mai riguroasa a propriilor scopuri sau obtinerea starii de echilibru in general.

Solicită o ofertă

Procesul de trasformare propus de noi are ca scop ancorarea persoanei in prezent, creand premizele unei congruente intre ceea ce face, simte si este persoana, dincolo de unicitatea si intrinseca valoare, caracteristica fiecareia.

Pentru o dezvoltare personala autentica si sustenabila este necesar sa trecem de la intentie personala, respectiv stimulare personala, la dezvoltarea efectiva, prin actiuni producatoare de efecte in plan personal, echipa noastra de specialisti avand compententa necesara ghidarii intregului proces.

Avand instrumentele necesare pentru a-i ajuta pe participanti sa atinga nivelul de compenta dorit, nadajduim ca le putem inlesni propria devenire, motivandu-i sa se implice activ in atingerea obiectivului ales.

La finalizarea programelor noastre se ofera si o dovada a competentelor si abilitatilor nou achizitionate, pentru a permite celor vizati o aliniere mai buna la cerintele pietei muncii.