Atelier/seminar CODDE IMM: NECESITATEA DE FORMARE LA LOCUL DE MUNCA 26 APRILIE 2023

📣 Anunț important pentru toți managerii și reprezentanții de HR din companiile mici și mijlocii! 👨‍💼👩‍💼 Vă invităm să vă alăturați atelierului nostru privind necesitatea instruirii la locul de muncă și modul în care se elaborează programe de instruire la locul de muncă, cu accent pe competențele digitale.

📈 Implementarea unui sistem intern de formare profesională poate aduce numeroase beneficii companiei dumneavoastră, printre care economisirea costurilor, flexibilitatea, transferul de cunoștințe, creșterea productivității și retenția angajaților.

👨‍🏫 Cu ajutorul experților noștri în dezvoltarea competențelor digitale, veți afla cum să creați propriul program de formare personalizat și adaptat nevoilor și cerințelor specifice ale companiei dumneavoastră.

💻📚 De asemenea, veți învăța cum să utilizați o platformă online pentru a expune cursurile interne și pentru a permite angajaților acces ușor la materialele de învățare, precum și o modalitate de urmărire a progresului de învățare a angajaților.

🙌 Nu ratați această oportunitate de a descoperi cum un sistem intern de formare profesională poate contribui la succesul și creșterea companiei dumneavoastră!

🗓️ Data atelierului: 26.04.2023

🕒 Ora: 17:00

📍 Locație: sediu Crefop Oradea