CREFOP organizează luni 12 februarie 2018 un seminar de informare in cadrul proiectului „INVESTEȘTE ÎN ȚARA TA! POCU/89/3/7/107510

Centrul de Resurse pentru Educație și Formare Profesională (CREFOP), organizează luni, 12 februarie 2018 un seminar de informare in cadrul proiectului „INVESTEȘTE ÎN ȚARA TA! POCU/89/3/7/107510, adresat persoanelor interesate de oportunitățile antreprenoriatului si institutiilor implicate in implementarea de programe pentru încurajarea antreprenoriatului local si national.

Proiectul „Investește în țara ta” este finantat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 si are ca obiective promovarea antreprenoriatului în rândul cetățenilor români din Diaspora si sprijinirea acestora in dobândirea unei pregatiri în domeniul antreprenoriatului si deschiderea unei afaceri, finantata în cadrul proiectului.

Principalele rezultate preconizate ale proiectului şi impactul acestora sunt: 336 de persoane din grupul țintă pregătite în domeniul antreprenoriatului, 82 noi locuri de muncă create în mediul privat din sectorul nonagricol si 41 de noi firme create și finanțate în cadrul proiectului prin acordarea de microgranturi în valoare de maximum 37.500 euro/afacere (acestea vor putea fi susținute ulterior prin fonduri disponibile la nivel național și/sau internațional pentru dezvoltarea afacerii).

Pe durata evenimentului vom aborda urmatoarele subiecte :
• Prezentarea activităților proiectului; obiective, rezultate, parteneriat;
• Metodologia de recrutare și selectare în grupul țint; prezentarea platformei web a proiectului ca instrument de pre-înregistrare și profilare a persoanelor din grupul țintă

Informații suplimentare despre proiect veți obține accesând site-ul: www.investeste.aevb.ro

Evenimentul va avea loc Luni 12 februarie 2018, începând cu ora 14:00, la Restaurant Crama Unicom, Strada Negru Voda nr. 100-102– Alexandria, județul Teleorman.

Găsiți detaliile desfășurării evenimentului aici.