Demararea proiectului STONE

În 2021, alături de parteneri din state membre UE, demarăm proiectul STONE (STrengthen the Skills Of NEets). Implicarea noastră în acest proiect este încă un pas spre a ne afirma drept o organizație care promovează implicarea societății civile în educație continuă și eficientă conform valorilor și obiectivelor europene.

Folosirea tehnologiei și a metodelor de predare atractive sunt concepte de bază ale proiectului STONE, al cărui scop este de a găsi și crea metode, resurse și unelte pentru un mediu de învățare care să susțină efortul persoanelor care îndrumă și lucrează cu tinerii NEET.

În planul proiectului sunt stabilite patru produse intelectuale, soluții care se ridică la înălțimea așteptărilor unei comunități europene moderne. Aceste patru rezultate vor servi drept o cronologie a desfășurării proiectului.

Mai multe detalii despre proiect pot fi găsite aici: stone-project.eu

Cofinanțat de Programul Erasmus+ al Uniunii Europene, proiectul STONE ne oferă oportunitatea de a colabora cu parteneri dincolo de granițele naționale, în încerarea de a avea rezultate cu o aplicabilitate în cât mai multe culturi: ENOROS Consulting, 4obs Consulting, Kuressaare Gymnasium’s Education and training centre Osilia, The Rural Hub și Tavo Europa.