Evenimentul „DigiVET: Furnizarea VET în Era Digitală” – Un succes remarcabil pentru formarea profesională în era digitală

Oradea, 15/09/2023 – Cu o participare entuziastă și discuții pline de idei, evenimentele de multiplicare „DigiVET: Furnizarea VET în Era Digitală” au fost un succes răsunător, marcând un moment important în parcursul Proiectului DigiVET. Echipa Proiectului DigiVET dorește să transmită sincere mulțumiri tuturor participanților, vorbitorilor, și partenerilor care au contribuit la această experiență deosebită.

Evenimentele au avut loc în Oradea pe 8 și 14 septembrie 2023, precum și în Petroșani pe 15 septembrie 2023. Acestea au oferit o platformă potrivită pentru a explora viitorul educației digitale în formarea profesională, aducând împreună reprezentanți locali și internaționali din domeniul formării profesionale, formatori VET, furnizori VET, autorități educaționale și părți interesate.

Agenda bogată a evenimentelor a inclus prezentări detaliate ale progresului Proiectului DigiVET și a rezultatelor sale impactante, demonstrații live ale platformei DigiVET și Hub-ului său inovator, sesiuni interactive în care participanții au avut ocazia să experimenteze software-ul online și uneltele pentru crearea resurselor de învățare digitală, precum și mese rotunde în care s-au discutat practici curente bune și recomandări pentru adaptarea sectorului VET la era digitală.

Participanții au fost impresionați de potențialul tehnologic al platformei DigiVET (https://digivet-vle.eu/) și de modalitățile creative prin care pot fi dezvoltate resursele de învățare digitală. Evenimentele au promovat un schimb valoros de idei și experiențe între profesioniștii din domeniul formării profesionale, contribuind la dezvoltarea unui mediu mai dinamic și adaptat la cerințele digitale actuale.

Echipa Proiectului DigiVET dorește să mulțumească tuturor celor care au contribuit la succesul acestor evenimente, inclusiv participanților, vorbitorilor, partenerilor și echipei de organizare. Suntem mândri să vedem atât de mult entuziasm și angajament în domeniul formării profesionale și suntem hotărâți să continuăm să promovăm progresul și inovația în acest sector.

Pentru mai multe informații despre Proiectul DigiVET și pentru a rămâne la curent cu dezvoltările viitoare, vă rugăm să vizitați https://digivet-project.eu/ sau să ne contactați la adresa de e-mail ofice@crefop.ro.

Cu cele mai sincere mulțumiri și așteptăm cu nerăbdare să vă vedem la evenimentele viitoare.

Cu cele mai calde salutări,

Echipa Proiectului DigiVET