Explorează-ți lumea! – Program de Autocunoaștere și Orientare pentru Tineri (Gimnaziu și Liceu)

„Explorează-ți lumea!” ✨ este un program de consiliere vocațională 📚, destinat elevilor de gimnaziu si liceu, dornici să-și identifice valorile, interesele și abilitățile 🤔. Scopul este de a le oferi tinerilor și părinților instrumentele necesare pentru a lua decizii informate și bine fundamentate privind viitorul copiilor 👨‍👩‍👧‍👦.

📅 Structura Programului: Programul este alcătuit din 8 sesiuni – 4 de grup și 4 individuale, fiecare fiind meticulos planificată pentru a identifica și evalua interesele, abilitățile și valorile participanților, culminând cu crearea unui plan personalizat de dezvoltare 📈.

🔄 Structura Programului:
• Săptămânile 1 și 2: Vom avea săptămânal câte o ședință de grup (120 minute) și o ședință individuală (60 minute) 🕒.
• Săptămânile 3 și 4: Se va desfășura 1 ședință de grup/săptămână 🗓️.
• Săptămânile 5: Se vor desfășura ședințe individuale 🙇‍♂️.
• Săptămâna Finală: Se va organiza ședința finală cu părintele 👨‍👧‍👦.

👥 Sesiunile de Grup (120 min):

1️⃣ „Cine sunt eu?” 🤷‍♀️: Prima sesiune pune bazele unui mediu favorabil explorării și autocunoașterii. Se formează grupul și se familiarizează participanții cu procesul de consiliere de grup 👫👭.

2️⃣4️⃣ Explorarea Abilităților, Intereselor și Valorilor 🧩: Următoarele trei sesiuni sunt dedicate explorării acestor domenii prin metode interactive: jocuri de autocunoaștere 🎲, activități de team building 🤝, exerciții creative 🎨, jocuri de rol și discuții dirijate.

🔍 Sesiunile Individuale (60 min):
• Primele două ședințe: Teste de valori, interese, aptitudini și abilități prin Cognitrom 💡.
• A treia ședință: Discuție individuală cu Beneficiarul despre interesele, hobby-urile sale și alte aspecte de interes 🎯.
• A patra: Întâlnire cu părintele/tutorele pentru feedback și plan de acțiune 📝.

📊 Teste Standardizate și Certificate: Tinerii vor aprofunda procesul de autocunoaștere prin teste validate științific, licențiate și adaptate la populația din România, pentru a evalua abilitățile în diverse domenii și a identifica strategiile de învățare 🎓.

📈 Rezultatele Programului:
• Plan Individual de Dezvoltare 🗺️: Bazat pe descoperirile din sesiunile de grup și rezultatele testelor, planul include scopuri, obiective pe termen lung și scurt, precum și pași concreți pentru atingerea acestora ✅.

• Portofoliu Personal 📁: La finalul programului, fiecare participant va primi un portofoliu ce include materialele lucrate în grup, observațiile consilierului și raportul psihologic individual 📘.

• Autocunoaștere și Abilități Dobândite 💭: Participanții vor pleca cu o înțelegere aprofundată a propriei persoane și cu abilități îmbunătățite precum rezolvarea problemelor, autoreflecția, analiza rezultatelor și oferirea de feedback.

💳 Modalități de plată și Pachete de reduceri:
• Plată Integrală Anticipată: Reducere: 10% (666 lei în loc de 740 lei) 🎉
• Plată în Rate 🔄
– Opțiunea 1: 2 rate de 370 lei (fără reducere). Prima rată la înscriere, a doua rată la jumătatea programului.
– Opțiunea 2: 4 rate de 200 lei (total 800 lei). Rate săptămânale, cu un supliment total de 60 lei pentru flexibilitatea plății.

• Pachet Frăție: Reducere: 15% pentru al doilea copil din aceeași familie (629 lei pentru al doilea copil) 👨‍👩‍👦‍👦

• Recomandare: Reducere: 5% pentru fiecare nouă înscriere realizată prin recomandarea unui părinte existent (reducerea se aplică la următoarea plată).

• Pachet Grup Școlar: Reducere: 10% pentru grupuri de 5 sau mai mulți elevi înscriși împreună (666 lei per elev) – max 2 rate 🏫

✏️ Note:
• Reducerile nu sunt cumulative; se va aplica doar cea mai mare reducere eligibilă.
• Plățile se pot efectua prin transfer bancar, card, sau numerar la sediul Fundației CREFOP.
• În cazul în care un beneficiar se retrage din program, se va aplica o politică de rambursare pro-rata în funcție de numărul de ședințe la care a participat.

📝 Cum vă puteți înscrie?

Intră pe https://forms.gle/nuuWqSXQTURjhnQ3A și completează formularul nostru online – este rapid, ușor și primul pas spre un viitor strălucit 🌟 .

👨‍👩‍👧 Discutați împreună, ca o echipă – părinte și copil – și luați această decizie importantă cu inima deschisă și mintea plină de speranțe 💖. Este o alegere care poate deschide uși către noi oportunități și aventuri 🚪🌄.

🤝 Alăturați-vă comunității noastre…
Prin înscrierea în „Explorează-ți lumea!”, nu doar că veți beneficia de un program de excepție, dar veți face parte și dintr-o comunitate vibrantă de tineri curioși și părinți dedicați 🌱. Acesta este locul unde viitorul începe să prindă formă, și unde fiecare pas contează pe drumul spre succes 🛤️.

Vă așteptăm cu brațele deschise! 🤗 detalii la: 0741.666.516 sau pe oradea@crefop.ro