Ocuparea fortei de munca Prahova – Bursa de Toamna a locurilor de munca pentru absolventi – 20 octombrie 2016

Bursa locurilor de munca reprezinta o oportunitate pentru toti solicitantii de locuri de munca interesati de a cunoaste mai bine piata muncii, ofertele de locuri de munca, pentru a putea astfel sa aleaga un loc de munca, conform pregatirii lor profesionale, sau in ultima instanta sa se (re)orienteze profesional spre ocupatii cu mai mari posibilitati de angajare pe termen mediu si lung.

Acest eveniment se adreseaza, in principal, absolventilor diferitelor forme de invatamant, care vor avea posibilitatea sa interactioneze direct cu reprezentantii firmelor, in vederea integrarii pe posturile vacante oferite pe piata muncii, cu sprijinul specialistilor din cadrul serviciul public de ocupare.

Aceasta actiune este organizata la nivel national si reprezinta una dintre masurile active in vederea atingerii obiectivului principal al Strategiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca: cresterea gradului de ocupare a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, sporirea sanselor de ocupare pe piata muncii a persoanelor din grupurile vulnerabile, cum sunt: tinerii, somerii de lunga durata, persoane cu dizabilitati, aflate in risc de marginalizare sociala.

La bursa organizata anul trecut au fost contactati un numar de 183 de agenti economici din care au participat un numar de 66 care oferit 1072 locuri de munca. Dintr-un total de 523 de persoane participante, 450 au fost selectati. In urma acestei actiuni, 171 de absolventi au fost angajati.

In spiritul acestor obiective, A.J.O.F.M. Prahova va actiona in sensul promovarii ocuparii si prin stabilirea de noi parteneriate inter-institutionale, prin implicarea si responsabilizarea partenerilor sociali, inclusiv a autoritatilor publice.

Bursa locurilor de munca pentru absolventi va avea loc incepand cu ora 9.00 si se va desfasura simultan in urmatoarele localitati:
Ploiesti: Sala de Conferinte Hotel BEST, bl. Republicii, nr.154 (Cartier Albert) – Mijloc de transport RATPH – Traseu nr. 1 ;

Campina: Casa de Cultura « Geo Bogza » – str. Grivitei nr. 95 ;

Agentii economici interesati sunt invitati sa participe pentru selectarea personalului in vederea ocuparii posturilor vacante. Firmele pot confirma participarea pana pe 19.10.2016 si vor transmite oferta de locurilor de munca disponibile in functie de locatia dorita, la:

– Ploiesti: tel/fax :0244.577.380
e-mail : ajofm@ph.anofm.ro; carmen.ilie@phl.anofm.ro

– Campina: tel/fax: 0244.376.001
e-mail: liliana.vasile@phl.anofm.ro

Serviciul Comunicare – AJOFM Prahova