Transformarea învățării la locul de muncă într-o direcție strategică de dezvoltare a companiei – CODDE IMM

🎯Astăzi doresc să discut cu voi despre transformarea învățării la locul de muncă într-o direcție strategică de dezvoltare a companiei. În zilele noastre, rapiditatea cu care se schimbă mediul de afaceri ne obligă să fim mereu pregătiți să ne adaptăm, să învățăm și să ne dezvoltăm competențele, pentru a rămâne competitivi pe piață.

👩‍🏫Pentru a ne asigura că suntem pregătiți pentru provocările viitoare, trebuie să investim în dezvoltarea angajaților noștri. Învățarea la locul de muncă poate fi o modalitate eficientă de a face acest lucru. Oferindu-le angajaților noștri oportunități de învățare, putem să-i ajutăm să își dezvolte abilitățile și să-și îmbunătățească performanța la locul de muncă.

✍️ Învățarea la locul de muncă nu este doar o investiție în angajații noștri, ci și o investiție în viitorul companiei noastre. Prin încurajarea învățării la locul de muncă, putem să ne asigurăm că avem angajați talentați și bine pregătiți pentru a ne ajuta să ne atingem obiectivele și să creștem compania.

👀In plus, prin dezvoltarea unei culturi a învățării la locul de muncă, putem să ne asigurăm că angajații noștri se simt valorizați și motivați să își îmbunătățească performanța. Aceasta poate duce la o creștere a angajamentului și loialității angajaților față de companie.

📍În concluzie, transformarea învățării la locul de muncă într-o direcție strategică de dezvoltare a companiei poate fi benefică pentru toate părțile implicate. Investiția în dezvoltarea angajaților noștri poate duce la o creștere a performanței companiei și poate contribui la obținerea unui avantaj competitiv pe piață.

🙌 Descoperă mai multe informații despre cum un sistem intern de formare profesională poate contribui la succesul și creșterea companiei dumneavoastră în cadrul atelierului oraganizat de Fundația CREFOP în cadrul proiectului CODDE!

🗓️ Data atelierului: 26.04.2023

🕒 Ora: 17:00

📍 Locație: sediu Crefop Oradea