Exigentele lumii de maine au transformat cunoasterea si eficienta in scopul unanim al programelor de formare profesionala si al sistemelor educationale. Intr-un context al schimbarilor rapide si al unei concurente acerbe si accelerate, creativitatea si inovatia devin premize ale performantei in educatie.

Provocarea de adaptatare a sistemelor de diseminare a informatiilor rezida tocmai din acest dinamism pe care il impune nevoia accentuata de informatie, atat la un nivel teoretic, dar mai ales practic, societatea cerand tot mai des specialisti bine pregatiti si eficienti in domeniul lor de activitate.

Rata de succes a programelor de formare profesionala si de dezvoltare personala coreleaza puternic atat cu resursele personale ale celor care invata, cat si cu modul in care acestea sunt structurate si personalizate conform acestor resurse.

Venind in intampinarea voastra, din dorinta de a oferi acces nediscriminitoriu la aceste programe tuturor celor care isi doresc sa se imbunatateasca profesional si personal, am elaborat strategii si sisteme prin care ne propunem sa facem uitate vechile metode traditionale. Astfel, aducem in prim plan relatia de lucru, acceptarea culturala si ne concentram efortul in metode de predare participative, care va includ in procesul de predare-invatare, ca factor facilitator al propriei voastre deveniri.

Intervenim activ in procesul de transformare al fiecaruia inca de la evaluarea nevoilor de formare, pentru ca apoi sa ajustam materialele educationale conform exigentelor sale, calibrand asteptari si oferind nenumarate ocazii de a pune in practica abilitatile nou insusite, cu increderea pe care numai un cadru cald si o relatie de mentorat solida o pot oferi.

Motivatia noastra este sustinuta de modul in care cei care au facut parte din proiectele noastre au evoluat, daruind certitudini celor care au investit incredere, speranta celor care o cautau, si societatii un plus de valoare, prin oamenii care s-au intors in mijlocul ei mai pregatiti si mai adaptati ca niciodata.

“Viitorul apartine acum societatilor care se organizeaza pentru a invata”

Ariile de implicare CREFOP