Semnificatia conceptului de antreprenor si antreprenoriat a inregistrat de la aparitia lui si pana in prezent o evolutie remarcabila, a carei influenta se observa inclusiv in modul de formulare a cererii de resurse umane pe care o promoveaza piata muncii. Tendinta de a cere publicului larg o asumare de riscuri si un rol activ vizibil in transformarea si valorificarea resurselor personale si organizationale, pentru a obtine performanta, a devenit un deziderat al acestor timpuri.

Spiritul antreprenorial ale carui radacini se afla in educatie, solicita conturarea caracterelor cu responsabilitate, creativitate, determinare si perseverenta, incununand efortul de pregatire.

Observand aceasta necesitate a societatii de astazi, am elaborat programe indraznete si strategii de actiune menite sa identifice si sa dezvolte, totodata, caracteristicile care alcatuiesc profilul unui antreprenor de succes, sustinand si stimuland prin educatie potentialul fiecaruia. Incurajam prin multiple instrumente antreprenoriatul si ocuparea fortei de munca in centrele din regiunile vizate prin proiectele noastre, concentrandu-ne atat asupra importantei crearii de noi afaceri (STEP-BY-STEP in business – Antreprenoriat pentru tinerii din regiunile Sud-Vest Oltenia și București-Ilfov), cat si asupra sprijinirii acelor antreprenori care au debutat pe piata muncii, dar care au nevoie de suport din partea unor specialisti in formare profesionala in vederea obtinerii unor calificari adecvate cerintelor pietei muncii in contextul economic actual (CRESA).

Prin educatie si programe de formare profesionala adecvate se pot obtine instrumentele si experienta practica necesara pentru conducerea cu succes a propriei cariere, motiv pentru care promovam asiduu cultivarea spiritului antreprenorial.

Mai multe detalii despre proiectele noastre puteti afla accesand linkul de aici.

Ariile de implicare CREFOP