In societatea de astazi, a devenit un adevar axiomatic faptul ca cea mai importanta resursa a societatii o reprezinta potentialul uman. In complexitatea lui, acesta este un infinit izvor de posibilitati evolutive pentru toti actorii activi pe piata muncii, dar mai ales pentru cel care cunoaste acest lucru si actioneaza direct spre valorificarea lui.

Valorificarea se poate realiza cu succes intr-un mediu organizational numai in urma unui proces educational valid, al carui context de dezvoltare ofera spatiul si mijloacele necesare potentarii talentului si cresterii competentelor profesionale. Absenta unui asemenea proces, conduce de cele mai multe ori la scaderea stimei de sine si a increderii intr-o societate care ar putea valoriza omul dincolo de posibilitatile lui limitate.

Venind in sprijinul vostru, ne-am propus sa cream strategii si metode educationale clare, adaptate nevoilor de invatare si posibilitatilor personale, avand credinta ca fiecare dintre noi detine un potential imens, care in contextul potrivit, cu o educatie completa si adecvata, poate aduce un plus valoare in societatea de maine.

Rezultatele sunt cele care ne recomanda, EXCELNET, RESIT, RESCUE si nu numai, fiind proiecte care arata cum intregul efort depus a fost concentrat in jurul persoanei, ca fiinta valoroasa si plina de resurse.

Promovand initiativele regionale, nationale si internationale ce vizeaza dezvoltarea durabila a sectorului educational si accesul nediscriminatoriu la resurse ale persoanelor si institutiilor implicate, am reusit in timp sa oferim societatii un model de bune practici si locuri de munca care au pus in lumina laturile cele mai bune ale beneficiarilor proiectelor noastre. Indiferent de lucrurile care i-au diferentiat, CREFOP a devenit pentru ei locul in care s-au dezvoltat inca de la identificarea nevoilor de invatare si pana la integrarea lor pe piata muncii.

Mai multe detalii despre rezultatele proiectelor noastre puteti afla accesand linkul de aici.

Ariile de implicare CREFOP