Centrul de Resurse pentru Educație și Formare Profesională (CREFOP) organizează miercuri 6 Decembrie 2017, în CRAIOVA, un seminar de informare in cadrul proiectului „INVESTEȘTE ÎN ȚARA TA! ’’ POCU/89/3/7/107510.

Centrul de Resurse pentru Educație și Formare Profesională (CREFOP), organizează în CRAIOVA, miercuri 6 Decembrie 2017, un seminar de informare in cadrul proiectului „INVESTEȘTE ÎN ȚARA TA! ’’ POCU/89/3/7/107510.

Proiectul urmărește furnizarea măsurilor integrate pentru 336 de persoane din grupul țintă, ce vizează sprijin prin informare, consiliere, formare antreprenorială, dar și servicii suport precum consultanță și mentorat.

Principalele rezultate preconizate ale proiectului şi impactul acestora sunt: 336 de persoane din grupul țintă pregătite în domeniul antreprenoriatului, 82 noi locuri de muncă create în mediul privat din sectorul nonagricol si 41 de noi firme create și finanțate în cadrul proiectului prin acordarea de microgranturi în valoare de maximum 37.500 euro/afacere (acestea vor putea fi susținute ulterior prin fonduri disponibile la nivel național și/sau internațional pentru dezvoltarea afacerii).

Pe durata evenimentului vom aborda urmatoarele subiecte :
• Prezentarea activităților proiectului; obiective, rezultate, parteneriat;
• Metodologia de recrutare și selectare în grupul țint; prezentarea platformei web a proiectului ca instrument de pre-înregistrare și profilare a persoanelor din grupul țintă

Informații suplimentare despre proiect veți obține accesând site-ul: www.investeste.aevb.ro

Evenimentul va avea loc la Restaurant Flora str. Mihai Viteazul 18 – Craiova începând cu ora 10:00.