FUNDAȚIA CREFOP TE SUSȚINE SĂ DEVII ANTREPRENOR

Fundația Centrul de Resurse pentru Educatie și Formare Profesionala – CREFOP, organizeză Vineri 08.06.2018, în cadrul proiectului Școala de Afaceri – Regiune Sud-Est un Seminar de informare, adresat persoanelor interesate de oportunitățile antreprenoriatului si institutiilor implicate in implementarea de programe pentru încurajarea antreprenoriatului local si national.

Proiectul Școala de Afaceri – Regiune Sud-Est POCU/89/3/7/105752 este finantat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 si are ca obiectiv general dezvoltarea antreprenoriatului în Regiunea Sud-Est prin stimularea inițiativei antreprenoriale în rândul a 300 de persoane fizice (șomeri, persoane inactive, persoane care au un loc de muncă și înființează o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă), și prin sprijinirea lor pentru înființarea de afaceri inclusiv prin oferirea lor a unui suport financiar pentru 36 de afaceri prin oferirea de micro-granturi.

În cadrul acestei întâlniri veți putea afla mai multe detalii despre proiect, conditionalitatile de înscriere în program și veţi cunoaște masurile de sprijin furnizate (informare, consiliere, formare antreprenorială, dar și servicii suport precum consultanță și mentorat). Mai multe detalii despre proiect aici.

Pe durata evenimentului vom aborda urmatoarele subiecte :

* Prezentarea activităților proiectului; obiective, rezultate, parteneriat;

* Metodologia de recrutare și selectare în grupul țint; prezentarea platformei web a proiectului ca instrument de pre-înregistrare și profilare a persoanelor din grupul țintă

Evenimentul va avea loc Vineri 08 iunie 2018, începând cu orele 18:00, la Hotel Magnus, Bulevardul Oţelarilor nr. 25, Galati. Găsiți detaliile desfășurării evenimentului aici