PROFESIONAL – Explorează excelența în formare: Vizită de Studiu la Furnizori de Top din Austria

Dragi beneficiari ai proiectului PROFESIONAL,

Suntem extrem de incantati sa va informam ca organizam o vizita de studiu la Viena, Austria, in perioada 26-29 noiembrie 2023, dedicata exclusiv celor care au participat la cursurile proiectului nostru.

Vizita noastra va oferi oportunitatea de a explora bogatiile culturale si profesionale ale Vienei. Veti beneficia de un program complex, facilitand atat dezvoltarea profesionala, cat si networking-ul.

Detaliile organizatorice si serviciile asigurate pentru aceasta experienta unica includ:

  • Transport cu autocarul dus-intors: Ne asiguram ca calatoria dumneavoastra va fi cat mai confortabila si sigura.
  • Cazare 3 nopti: Oportunitatea de a va relaxa intr-un mediu confortabil, pregatindu-va pentru zilele pline de activitati.
  • Masa (pranz si cina): Savurati deliciile locale pentru a experimenta autenticitatea bucatariei vienez.
  • Transport local: Va fi asigurat pentru a va facilita accesul la destinatiile programate.
  • Interpretariat – traducere: Servicii de interpretariat pentru a va asigura ca beneficiati de toate informatiile necesare si pentru a facilita comunicarea.

Metodologia vizitei, precum si formularele pentru dosare, le regasiti mai jos in aceasta postare. Va incurajam sa le studiati cu atentie si sa pregatiti dosarele dumneavoastra in concordanta cu criteriile de selectie prevazute in Regulamentul de concurs (anexat).

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 12 noiembrie 2023. Aveti ocazia de a participa la aceasta experienta deosebita, care nu doar va imbogati cunostintele, ci va deschide noi orizonturi profesionale.

Asteptam cu nerabdare dosarele dumneavoastra si suntem convinsi ca aceasta vizita va fi una memorabila!