Concursul de planuri de afaceri realizat în cadrul proiectului s-a încheiat. Lista finală a câștigătorilor o găsiți mai jos.Cei 9 câștigători vor obține finanțare nerambursabilă pentru planul lor de afaceri în valoarea de până la 25.000 de euro și urmează să fie susținuți de experții proiectului în procesul de înființare și dezvoltare a afacerii lor!Felicitări câștigătorilor și mulțumim tuturor tinerilor întreprinzători pentru participare!

Listă intermediară a rezultatelor după etapa de verificare tehnică și financiară

Listă rezultate după etapa de interviu:

Etapa de interviu care va avea loc pe data de 5 decembrie 2022, începând cu ora 10:00 va avea loc la urmatoarea adresa: str. Martinovics Ignác, nr. 2, Mun. Sfantu Gheorghe, Jud. Covasna

În atenția participanților la Competiția de planuri de afaceri în cadrul proiectului Viitor sustenabil pentru tinerii Neets din Regiunea Centru, ID 154643

Felicitări tuturor participanților și mult succes în etapa de interviu care va avea loc pe data de 5 decembrie 2022 în Mun. Sf. Gheorghe, Jud. Covasna, începând cu ora 10:00 la o adresă pe care o vom comunica în timp util.

Ai o idee de afacere pe care vrei să o dezvolţi? Este timpul să depui planul tău de afaceri! Noi te ajutăm să îți înființezi firmă și să demarezi activitatea acesteia.

Ai participat la cursurile de competenţe antreprenoriale organizate de către Fundația CREFOP în cadrul proiectului Viitor sustenabil pentru tinerii NEETS din regiunea Centru unde ai învățat să înființezi, organizezi, dezvolți o întreprindere și să faci planul de afaceri. Acum este timpul să depui planul tău de afaceri la Competitia de planuri de afaceri.

Concursul este o bună ocazie de a afla dacă afacerea ta este finanțabilă acum sau necesită îmbunătățiri pentru următoarele posibilități de finanțare.

Metodologia de evaluare și selecție a planurilor de afaceri, anexele și o serie de documente de suport, pot fi consultate mai jos sau putem să ţi le trimitem pe email.