Rezultatele primei etape a proiectului STONE (IO1)

În cadrul proiectului STONE, alături de parteneri europeni, ne-am propus să aducem soluții pentru ușurarea educării tinerilor NEET conform valorilor încurajate de lumea modernă și susținerea celor care lucrează cu aceștia.

Ne bucurăm să spunem că prima etapă a proiectului este finalizată iar primul produs intelectual (IO1) poate fi vizionat și folosit pentru îndrumarea celor din afara sistemului formal de învățământ. Rolul celor cinci serii de videoclipuri este de a oferi o înțelegere elementară a valorilor, oportunităților și cunoștințelor încurajate de societățile din spațiul european.

Ghidate de 5 competențe esențiale, seriile de videoclipuri acoperă concepte legate de spirit civic al cetățeanului, învățare a cum să înveți (L2L), folosire corectă a uneltelor digitale, antreprenoriat și conștientizare a multiculturalității.

Pe site-ul proiectului puteți găsi playlistul de YouTube care conține videoclipurile, mai multe informații despre proiect și următoarele etape: stone-project.eu

Proiectul STONE (STrengthen the Skills Of NEets) este cofinanțat de Programul Erasmus+ al Uniunii Europene. În cadrul proiectului, CREFOP colaborează cu partenerii ENOROS Consulting, 4obs Consulting, Kuressaare Gymnasium’s Education and training centre Osilia, The Rural Hub și Tavo Europa.