V-ați întrebat vreodată cum ar putea să se dezvolte angajații dvs. într-un mod inovativ și eficient, prin intermediul tehnologiei digitale?

V-ați întrebat vreodată cum ar putea să se dezvolte angajații dvs. într-un mod inovativ și eficient, prin intermediul tehnologiei digitale?

Ei bine, avem o veste excelentă pentru dvs.: proiectul CODDE IMM vă oferă această oportunitate!Prin participarea la acest proiect, puteți deveni un expert în dezvoltarea de cursuri interne prin intermediul tehnologiei digitale.

Proiectul prevede:

1. Analiza nevoilor de instruire digitală în cadrul fiecărei firme și identificarea barierelor în implementarea unui sistem de învățare la locul de muncă, urmată de un raport.

2. Organizarea a minim 10 ateliere/seminarii privind importanța instruirii la locul de muncă și modul în care se pot elabora programe de instruire.

3. Elaborarea unor instrumente ajutătoare pentru introducerea programelor de instruire digitală la locul de muncă, pentru toate etapele formării profesionale.

4. Configurarea și punerea la dispoziție a unei platforme de e-learning pentru realizarea programelor de învățare.

5. Selecția unui număr de minim 15 participanți pentru a participa la cursuri de „Design Instructional” și „Dezvoltator E-learning”. Cursurile se vor finaliza cu certificare ANC.

6. Crearea și pilotarea unui curs in sistem online/ blended learning, axat pe achiziția de competente digitale. Nu pierde această oportunitate unică de a-ți dezvolta angajații și de a-ți îmbunătăți procesele de formare din cadrul companiei dvs. Înscrieți-vă astăzi și aveți încredere că veți obține rezultate remarcabile în viitor!

https://codeimm.ro/formular-sprijinimm/

#CODDEIMM#FormareProfesionala#Elearning#DezvoltatorElearning#DesignInstructional#CertificareANC#CompetenteDigitale#CursuriInterne#ProiectPOCU