Workshop REACREATE – Consiliere prin Social Media

Centrul de Resurse pentru Educație și Formare Profesională (CREFOP), vă invită miercuri, 20 Aprilie 2016 la primul eveniment de multiplicare din cadrul proiectului “Counselling via Social Media”, finanțat de Comisia Europeană prin Programul Erasmus +, 2014 – 2020.

Proiectul urmărește dezvoltarea unui set de instrumente pentru consilieri, care vor fi disponibile prin intermediul social media și care au ca scop să faciliteze accesul la servicii de consiliere pentru persoanele care locuiesc în zone mai îndepărtate sau se confruntă cu alte probleme care fac dificilă vizitarea unui consilier, în mod regulat.

Pe durata evenimentului vom aborda subiecte din tematica proiectului:

  • Cunoașterea sistemelor de educație și furnizarea de servicii de consiliere și orientare profesională în următoarele state: Austria, Belgia, Cipru, Grecia și România;
  • Instrumente interactive pentru consiliere;
  • Utilizarea ICT în furnizarea de servicii de consiliere și orientare profesională;
  • Prezentarea platformei RECREATE

Informații suplimentare despre proiect veți obține accesând situl: http://www.recreate-project.eu/

Evenimentul va avea loc în sala Ametist a hotelului Marshal Garden, situat în Calea Dorobanți nr.50B, sector 1, București (http://www.hotelmarshalgarden.ro/) începând cu ora 13:00. Găsiți detaliile desfășurării evenimentului în agenda atașată.

În speranța că veți răspunde favorabil invitației noastre vă rugăm să ne confirmați participarea la eveniment pe email: stella.moldoveanu@crefop.ro sau telefonic la 0760 540 222, până marți, 19.04.2016, ora 14.00.

Lasă un răspuns