Credem că fiecare tânăr are un traseu unic spre succes și împlinire profesională.

Programul nostru de consiliere vocațională este conceput special pentru a ajuta elevii de gimnaziu și liceu să își descopere pasiunile, talentele și să își contureze un viitor profesional strălucit.

🔍 Ce Oferim?
– Consiliere Individuală Personalizată: Suntem mândri să oferim exclusiv întâlniri individuale. Acest format permite o abordare mai profundă și personalizată, asigurându-ne că fiecare elev primește atenția și îndrumarea de care are nevoie.
– Explorarea Carierei și Autocunoaștere: Prin discuții one-on-one, teste de orientare și analize personalizate, ne concentrăm pe identificarea intereselor, abilităților și potențialului fiecărui tânăr.
– Ghidare și Planificare: Oferim suport în elaborarea unui plan de acțiune clar pentru viitoarea carieră, inclusiv alegerea liceului, a facultății și a stagiilor de practică.

Extra:
– Resurse și Materiale Educaționale: Punem la dispoziție o gamă largă de resurse pentru a sprijini explorarea continuă și dezvoltarea personală.

🎯 Publicul nostru Țintă
– Elevi de gimnaziu și liceu care caută claritate și direcție în alegerea carierei.
– Tineri care doresc să-și maximizeze potențialul și să-și formeze un traseu profesional personalizat.

🌈 De Ce Să Alegeți Consilierea Individuală?
– Atenție Personalizată: Fiecare sesiune este adaptată nevoilor, întrebărilor și preocupărilor specifice ale elevului.
– Confidențialitate și Încredere: – Oferim un mediu sigur și privat, ideal pentru discuții deschise și sincere.
– Flexibilitate: Programăm sesiunile conform disponibilității elevului, asigurând o experiență comodă și accesibilă.
– Impact Durabil: Accentul pe autocunoaștere și dezvoltare personală contribuie la crearea unei baze solide pentru viitoarele decizii educaționale și profesionale.

📚 Ce veți face în cadrul ședințelor ?

• Primele două ședințe: Teste de valori, interese, aptitudini și abilități prin platforma de teste Cognitrom💡.
• A treia ședință: Discuție individuală despre interesele, hobby-urile sale și alte aspecte de interes 🎯.
• A patra: Întâlnire cu părintele/tutorele pentru feedback și plan de acțiune 📝.

📈 Rezultatele Programului:
• Plan Individual de Dezvoltare 🗺️: Bazat pe descoperirile din sesiunile de grup și rezultatele testelor, planul include scopuri, obiective pe termen lung și scurt, precum și pași concreți pentru atingerea acestora ✅.
• Portofoliu Personal 📁: La finalul programului, fiecare participant va primi un portofoliu ce include materialele lucrate în grup, observațiile consilierului și raportul psihologic individualModel-raport-potrivire-post Model-raport-evaluare-curenta📘.
• Autocunoaștere și Abilități Dobândite 💭: Participanții vor pleca cu o înțelegere aprofundată a propriei persoane și cu abilități îmbunătățite precum rezolvarea problemelor, autoreflecția, analiza rezultatelor și oferirea de feedback.

✨ Înscrie-te acum pentru a-ți transforma viitorul! https://forms.gle/iD3mHoQYALRC3S1C6

Preț ședință: 100 RON/persoană