Coachingul, conform International Coaching Federation (ICF), este un “parteneriat care accelereaza ritmul de invatare al clientului, performanta si progresul acestuia pe plan personal si profesional”.

Menit sa aduca un plus de valoare clasicei consultante, coachingul pe care vi-l propunem noi vizeaza in primul rand crearea unui „spatiu de crestere” pentru client, in baza unei relatii de suport empatice, stimulatoare si continatoare oferite de catre specialistul nostru pe durata intregului proces de redefinire.

Confidentialitatea asigurata sustine un nivel de comunicare profunda si speciala, intretinuta de catre coach prin ascultare activa si utilizarea intrebarilor potrivite, reflectand clientului propriile adevaruri, si ajutandu-l sa gaseasca propriile solutii la problemele pe care le intampina in tranzitia lui spre rezultatele propuse.

Principalele instrumente utilizate sunt insasi resursele clientului, fie ca acesta este unic, in coaching-ul individual, fie ca acesta este o organizatie, coaching-ul raportandu-se in acest caz ca la un sistem.

Procesul se desfasoara „aici si acum”, chiar daca dezvoltarea este etapizata, rolul nostru fiind de a va sprijini in monitorizarea progresului, etapa deosebit de importanta in mentinerea vie a motivatiei de schimbare.

Durata unei sedinte de coaching ca si numarul optim de sedinte de-a lungul acestui proces difera de la caz la caz, in functie de destinatia dorita si de ritmul personal de lucru, avand increderea ca fiecare cunoaste la un nivel intim care sunt resursele si timpul necesare explorarii, experimentarii si descoperirii de sine in momentul prezent.

Va putem oferi suportul nostru in problematici ca: Stress Management, Comunicare eficienta si medierea conflictelor, Dezvoltare personala, Planificarea carieriei si Time management. Specialistii nostri sunt aici pentru a va insoti in propriul plan de dezvoltare.