Dezvoltatorul de elearning

Este un specialist care se concentreaza pe crearea de programe de instruire electronice, cum ar fi cursuri online sau programe multimedia interactive. Ei lucreaza cu design-ul instructional pentru a crea materiale educaționale atractive si eficiente, care sa ajute la transmiterea informatiilor si abilitatilor catre studenti sau angajati.

Dezvoltatorii e-learning au cunostinte solide in tehnologii informatice, cum ar fi HTML, CSS, JavaScript si software-ul de autor pentru crearea de cursuri online. Ei cunosc, de asemenea, concepte importante precum pedagogia si psihologia invatarii, astfel incat sa poata crea materiale educaționale care sa raspunda nevoilor reale ale audientei tinta.

Pe langa crearea de cursuri, dezvoltatorii e-learning pot fi, de asemenea, responsabili de administrarea si mentinerea platformelor de invatare electronica, precum si de evaluarea si imbunatatirea continua a programelor educationale.

In general, un dezvoltator e-learning joaca un rol important in crearea de programe de instruire eficiente si accesibile pentru diverse audiente, care sa ajute la dezvoltarea si perfectionarea abilitatilor profesionale ale acestora.