Concursul de planuri de afaceri realizat în cadrul proiectului s-a încheiat. Lista finală a câștigătorilor o găsiți mai jos.Cei 6 câștigători vor obține finanțare nerambursabilă pentru planul lor de afaceri în valoarea de până la 25.000 de euro și urmează să fie susținuți de experții proiectului în procesul de înființare și dezvoltare a afacerii lor!Felicitări câștigătorilor și mulțumim tuturor tinerilor întreprinzători pentru participare!

PRELUNGIRE TERMEN DEPUNERE PLANuri DE AFACERI ÎN CADRUL PROIECTULUI ”Integrare profesională sustenabilă pentru tinerii Neets din regiunea Sud-Vest Oltenia”, ID 154702

ERATĂ Nr. 1

FUNDAȚIA CENTRUL DE RESURSE PENTRU EDUCAȚIE ȘI FORMARE PROFESIONALĂ și ASOCIAȚIA UMANITARĂ ROMANIȚA, derulează proiectul ”INTEGRARE PROFESIONALĂ SUSTENABILĂ PENTRU TINERII NEETS DIN REGIUNEA SUD-VEST OLTENIA”, ID 154702.

Prin intermediul Proiectului vor fi finanțate un număr de 9 planuri de afaceri, fiecare în valoare de maximum 117.000 lei. Concursul de selecție al Planurilor de afaceri, a fost lansat în data de 21 noiembrie 2022, iar data limita pentru depunerea planurilor de afaceri și implicit înscriere în concurs, este 29 noiembrie 2022.

Luând în considerare:                                  

– Numărul redus de planuri de afaceri depuse;

Dorința de a asigura condiții optime pentru dezvoltarea unor planuri de afaceri care sa aibă un grad ridicat de calitate și un impact semnificativ în regiunea de implementare,partenerii de proiect au decis prelungirea termenului de depunere a planurilor de afaceri.

Astfel, noul termen limita este 5 decembrie 2022, orele 16.00.

Această prelungire este necesară pentru ca documentația să fie corectă și să ofere libera participare la concursul de planuri de afaceri a cât mai multor participanți.

Afacerea ta la un pas distanţă! Ai reuşit să străbaţi jumătate din drum, ai absolvit unul din cursurile derulate de către Fundația CREFOP în domeniul „Competenţe antreprenoriale” din cadrul proiectului Integrare profesionala sustenabila pentru tinerii Neets din regiunea Sud-Vest Oltenia astfel că te-ai calificat pentru etapa următoare: depunerea în competiție a planului tău de afaceri. Astfel poţi să fii unul dintre cei 9 norocoşi tineri antrepenori care va fi selectat pentru finanţare!

Pentru a te ajuta am pregătit mai multe documente de suport pe care le poţi consulta mai jos sau îţi vor fi timise pe email.

CE AI DE FĂCUT

• Pentru a putea câştiga banii necesari începerii afacerii tale trebuie doar ca în intervalul 21-29 noiembrie 2022 să înscrii planul de afaceri în concurs.

• Evaluarea planurilor de afaceri înscrise la concurs (solicitare documente lipsa) va avea loc în perioada 5-6 decembrie 2022

• Derularea pitch-urilor este programata pe data de 08 decembrie 2022

• Publicarea rezultatelor intermediare – evaluări planuri de afaceri va avea loc pe 08 decembrie 2022, ora 14:00.

• Depunere/soluţionare contestații se va face în 09 decembrie 2022, interval orar 10:00-15:00

• Publicarea listei finale a planurilor de afaceri selectate pentru finanțare se fa face pe 12 decembrie 2022

• Înființarea firmelor ale căror planuri de afaceri au fost selectate pentru finanțare: 12-30 decembrie 2022

• Semnarea contractelor de subvenție va avea loc ân intervalul 27-30 decembrie 2022

Aşteptăm cu entuziasm planurile voastre de afaceri! Vă dorim mult succes!